Blog

Δώρα Άγιος Βαλεντίνος - Μενταγιόν Καρδιά με Άπειρον - Συμβολικά Δώρα Αγάπης για Ερωτευμένες Γυναίκες

Δώρα Άγιος Βαλεντίνος - Μενταγιόν Καρδιά με Άπειρον - Συμβολικά Δώρα Αγάπης για Ερωτευμένες Γυναίκες
Πρωτοτυπήστε προσφέροντας, για την Εορτή τού Αγίου Βαλεντίνου, στο έτερον ήμισύ σας, ένα χειροποίητο Δώρο Μενταγιόν Καρδιά - Άπειρον και εκφράστε της την Αγάπη σας στην Αιωνιότητα ... και νά 'στε σίγουροι πως θα την εκπληξετε ευχάριστα  με ένα Δώρο Αγάπης που θα παραμείνει επίκαιρο για πολλά χρόνια  να σάς θυμίζει την Φετινή Εορτή τών Ερωτευμένων.  

Δώρα Άγιος Βαλεντίνος - Κοσμήματα Θεός Έρως - Συμβολικά Δώρα Αγάπης Για Ερωτευμένους Άνδρες και Γυναίκες

Δώρα Άγιος Βαλεντίνος - Κοσμήματα Θεός Έρως - Συμβολικά Δώρα Αγάπης Για Ερωτευμένους
Πρωτοτυπήστε προσφέροντας, για την Εορτή τού Αγίου Βαλεντίνου, στο έτερον ήμισύ σας, ένα χειροποίητο Δώρο Κόσμημα Θεός Έρως και εκφράστε του/ης πως είναι το Ερωτάς σας ... και νά 'στε σίγουροι/ες πως θα τις/ους εκπληξετε ευχάριστα  με ένα Δώρο Αγάπης που θα παραμείνει επίκαιρο για πολλά χρόνια να σάς θυμίζει την Φετινή Εορτή τών Ερωτευμένων.

Δώρα Άγιος Βαλεντίνος - Κοσμήματα Ήλιος - Συμβολικά Δώρα Αγάπης για Ερωτευμένους Άνδρες και Γυναίκες

Δώρα Άγιος Βαλεντίνος - Κοσμήματα Ήλιος - Συμβολικά Δώρα Αγάπης για Ερωτευμένους
Πρωτοτυπήστε προσφέροντας, για την Εορτή τού Αγίου Βαλεντίνου, στο έτερον ήμισύ σας, ένα χειροποίητο Δώρο Κόσμημα Ήλιος  και εκφράστε της πως είναι το Φως σας και νά 'στε σίγουροι/ες πως θα τις/ους εκπλήξετε ευχάριστα με ένα Δώρο Αγάπης που θα παραμείνει επίκαιρο για πολλά χρόνια  να σάς θυμίζει την Φετινή Εορτή τών Ερωτευμένων

Δώρα Άγιος Βαλεντίνος - Κοσμήματα Τριαντάφυλλα - Συμβολικά Δώρα Αγάπης για Ερωτευμένους Άνδρες και Γυναίκες

Κοσμήματα Τριαντάφυλλα - Συμβολικά Δώρα Αγάπης για Ερωτευμένους στην Γιορτή τού Αγίου Βαλεντίνου
Πρωτοτυπήστε προσφέροντας, για την Εορτή τού Αγίου Βαλεντίνου, στο έτερον ήμισύ σας, ένα χειροποίητο Κόσμημα Τριαντάφυλλο και εκφράστε της πως είναι το πιο ευωδιαστό λουλούδι για εσάς. ... και νά 'στε σίγουροι/ες πως θα τις/ους εκπληξετε ευχάριστα με ένα Δώρο Αγάπης που θα παραμείνει επίκαιρο για πολλά χρόνια να σάς θυμίζει την Φετινή Εορτή τών Ερωτευμένων.  

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης - Άγνωστες Πτυχές τής Επανάστασης

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης - Άγνωστες Πτυχές τής Επανάστασης
Από το 1816 ως το 1821 ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, κυνηγημένος από την Πελοπόννησο, έζησε ως ιδιώτης στη Ζάκυνθο ασχολούμενος με το ζωεμπόριο. Η τιμιότητα στις συναλλαγές του και η φυσική του καλοσύνη τον βοήθησαν να κερδίσει πολύ γρήγορα την εκτίμηση του ζακυνθινού λαού. Ζούσε σε ένα μικρό σπίτι πίσω από το αρχοντικό του Αλέξανδρου Ρώμα. Στο σωματείο των κρεοπωλών, στο οποίο προμήθευε ο Κολοκοτρώνης τα ζώα που έφερνε από την Πελοπόννησο, υπήρχε και κάποιος που ονομαζόταν Διόγος. Είχε ισχυρή θέση στο σωματείο και αρκετές γνωριμίες. Γι’ αυτόν τον λόγο τον είχαν μυήσει στην Φιλική Εταιρεία. Ήταν η

Η απάντηση τού Λεωνίδα τής Σπάρτης στον Ξέρξη

Για μένα είναι καλλίτερος ο θάνατος υπέρ της Ελλάδος, παρά να βασιλεύσω στους ομοφύλους μου - ἐμοὶ δὲ κρείσσων ὁ ὑπὲρ τῆς Ἑλλάδος θάνατος τοῦ μοναρχεῖν τῶν ὁμοφύλων  

Πόρτο Κάγιο το Μυστικό τής Ονομασίας του

Πόρτο Κάγιο μία υπέροχη ιστορία από τον Τίτο Λίβιο
Μετά την νίκη του αυτή στην ναυμαχία στο Άκτιο το 31 π.Χ. ο Οκταβιανός έγινε αυτοκράτωρας και υπολογίζοντας στην σημαντική βοήθεια που τού πρόσέφερε ο Ευρικλής τον τίμησε με τον τίτλο τού Γάιου Ιούλιου αυτόν και τον γιο του Λάκωνα, τους έκανε, δηλαδή, αδελφούς - οικογένεια τού καίσαρα. Στα λατινικά ο τίτλος Γάιος προφέρετε Κάγιος και επειδή κατοικούσαν εκεί, ο τόπος ονομάστηκε Πόρτο Κάγιο. Αυτήν την Ιστορία μάς την διηγείται ο Τίτος Λίβιος (59 π.Χ. - 17 μ.Χ.) στο μνημειώδες έργο του η Ιστορία τής Ρώμης και τού Ρωμαϊκού λαού. 

Γούρια 2024

Γούρια 2024
Για το 2024 που έρχεται στην STAVROU Golden Culture σχεδιάσαμε το Γούρι τής Νέας Χρονιάς αποτυπώνοντάς το με έναν Κύκνο το Σύμβολο τής Αγάπης, ευελπιστώντας να κυριαρχήσει στον κόσμο όλον, σε αυτήν την δύσκολη εποχή που διάγουμε και που τόσο πολύ την έχουμε ανάγκη.  

Σελίδες